DIENSTEN

U kunt bij Van Benthem Ontwerp terecht voor interieurontwerpen en voor begeleiding bij de realisatie van een ontwerp. Natuurlijk kunt u ook een losse 3D animatie op basis van uw wensen krijgen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de prijzen.

interieurontwerp-op-maat

interieurOntwerp

inclusief:

Routing, ergonomie, ontwerp vast meubilair, voorstel en invulling los meubilair, verlichtingsplan, afwerking wanden, afwerking vloeren en plafonds, kleuradvies, schilderwerk en decoraties. 

aanlevering en prijs:

Uw ontwerp wordt uitgewerkt in een digitaal 3D bestand met een virtuele rondleiding van uw ontwerp en een 2D plattegrond. U ontvangt tevens een aantal stills van het ontwerp en een link om de 3D video op uw smartphone of tablet te bekijken.

De prijs voor een interieurontwerp wordt berekend op basis van vierkante meters. 

services-ondersteuning-advies

ondersteuning en advies

inclusief:

Aanvraag voor de prijs van maatwerk bij interieurbouwers, hulp bij het kiezen van de uitvoerders en leveranciers, aanvraag voor de prijs van levering en plaatsing van meubilair, bouwoverleg en afstemming met de aannemer, installateurs en leveranciers m.b.t. inrichting en interieur.

aanlevering en prijs:

U ontvangt op schaal gemaakte 2D bestanden van het maatwerk van het vast meubiliar. 

De prijs voor ondersteuning en advies bij het realiseren van een interieurontwerp wordt berekend op basis van een uurtarief.

3d-animaties-videos

3d video's

inclusief:

Advies over 3D effecten, overleg over ontwerp. 

aanlevering en prijs:

Uw ontwerp wordt uitgewerkt in een digitaal 3D bestand. U ontvangt tevens een een aantal stills van het ontwerp en een link om de 3D video op uw smartphone of tablet te bekijken. 

De prijs voor een 3D video wordt berekend op basis van een uurtarief.